Klacht: Aanpassen meterkast na 380

Gerroel29 op 23 november 2022 over Liander in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 Oktober aanvraag gedaan voor verzwaren , zou eerst volgens hun eigen mail per 15 december uiterlijk gebeuren. In een volgende mail krijgen we te lezen dat ze per begin december een update gaan geven over wanneer ze denken deze in te plannen. Zojuist gebeld en daar krijgen we te horen dat er geen enkel zicht is op welke termijn ze de meterkast kunnen aanpassen. Kan zomaar een half jaar duren. Dit lijkt nergens na , met leverancier zonnepanelen op basis van eerste info liander gepland op laaste week november / eerste week december te leggen. Het systeem zal nu moeten worden geknepen en waarmee de opbrengst eens stuk nadelige.zal zijn. De mededeling die ze geven is gebrek aan materiaal en personeel. Het valt niet uit te leggen dat er eerst werd aangegeven per december te kunnen aanpassen.

Gewenste Oplossing:

Wij zouden tevreden zijn wanneer de aanpassing in de meterkast per december wordt uitgevoerd zoals in eerste instantie werd aangegeven. We investeren 40 mille in panelen voor het eigen bedrijf dan kun je niet een klant 5 a 6 maanden laten wachten voor een aanpassing die met een kwartier tijd is uit te voeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Liander

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Liander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerroel29