Klacht: Lange wachttijd bij de kassa

op 02 juli 2012 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom regelmatig bij de Hema in Weert en het valt mij altijd op dat je heel lang voor de kassa moet wachten. Ook al sta je als tweede in de rij, en heeft diegene voor je maar 3 producten om af te rekenen, kan het goed zijn dat je meer dan vijf minuten moet wachten. Als er dus meer dan twee mensen al in de rij staan, ben ik gauw geneigd om me demonstratief om te draaien en de producten terug te leggen in de winkel, waardoor de Hema toch weer omzet misloopt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag zien dat de cassieres een cursus kassa krijgen zodat ze de kassahandelingen sneller kunnen doen. Ik werk zelf ook in een winkel en zie dat het bij ons een stuk sneller kan dan bij de Hema, en zie dus niet in waarom het bij de Hema altijd zo langzaam gaat.

Alle klachten die gemeld zijn door Aniek.Korten