Klacht: Kruidvat Bioscoopkaartjes niet ontvangen!!!!

Taat20 op 15 maart 2013 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in december 2012 4 producten gekocht voor de bioscoopkaartjes actie (pas verstuurd na de kerstkaartdrukte) verstuurd met originele bon en 4 vouchers begin januari en tot op heden niks ontvangen. De keren hier voor is het goed gegaan maar ik wil wel graag die kaartjes ontvangen. Het duurt nu wel erg lang, mijn adres telefoonnummer staat erop dus men had kunnen bellen als er iets niet klopte, maar hen kan je niet bereiken. Update: ik heb inmiddels contact gehad en had de klacht ook op de Kruidvat site gemeld en nu bleek dat men mij in de winkel oude Vouchers had gegeven van een actie daarvoor, gelukkig had ik een klantenkaart en kon men zien dat ik idd. die artikelen gekocht had en dat de kaartjes er alsnog aankomen. Jawel vandaag 4 kaartjes ontvangen!!!

Gewenste Oplossing:

Met mijn 4 kaartjes!!! zie update hierboven ik meld het als ik de kaartjes ontvangen heb.
Wellicht zijn er mensen die helaas ook die oude Vouchers hebben ontvangen en opgestuurd (als leek zie je geen verschil) neem dan even contact op met het Kruidvat via de site. Ik laat weten of ik de kaartjes daadwerkelijk heb ontvangen. Groet Taat
22-03-2012 Jawel ik ben dik tevreden en heb mijn vier kaartjes ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Kruidvat in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door