Klacht: Ik ben geen klant meer!

Pumpa op 21 oktober 2020 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte, in verband met emigratie heb ik tijdig mijn abonnement bij Telfort opgezegd. Ik woon nu in Kroatië, vanaf 01-10-2020 en heb netjes mijn uitschrijving bij Gemeente Lelystad, aan KPN overhandigd zodat geïncasseerde nota van Oktober, aan mij terugbetaald kan worden. Dat is nog begin maand September, telefonisch, met Telfort afgesproken. Telfort is tegenwoordig KPN, zeggen ze, en KPN blijft het geld van mijn rekening, automatisch te incasseren, ondanks ik al duidelijk heb gemaakt dat ik, in wezen, niet meer in Nederland besta!
Ze zijn moeilijk te bereiken en communicatie verloopt best stroef met al deze jongeren die tegenwoordig telefoon opnemen. Wat is de oplossing hiervoor AUB?!
Alvast bedankt voor een antwoord!

Met vr. groet,

Marino Pindulic

Gewenste Oplossing:

Nadat alles wat eerlijk en oprecht, zoals van tevoren afgesproken geregeld wordt; Ik heb abonnementskosten, bij Telfort, over de maand Oktober te goed en omdat ik, eigenlijk nooit klant van KPN ben geweest (onmogelijk in wezen) datgene wat KPN van mijn rekening afgeschreven heeft moet zeker terugbetaald worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pumpa