Klacht: Maten keuken kloppen niet!

Tumaris op 16 maart 2018 over Keuken Kampioen in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben nieuwe keuken gekocht van Keukenkampioen. Wij hebben alle maten doorgegeven maar bij tekening hebt onze adviseur fout gemaakt. Dus nu heb ik 5cm lang gatje open staan. Klantenservise erg onbeschoft en gooi de telefoon tijdens gesprek. Adviseur zegt bestel maar nieuwe keuken voor eigen geld. Geen idee wat moet ik verder doen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon gat dicht hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Keuken Kampioen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Keuken Kampioen in behandeling genomen

Bericht van Keuken Kampioen

5 jaren geleden - Beste meneer/mevrouw, Dat is inderdaad een vervelende situatie, dat begrijpen we. Ik heb uw klacht opgepakt en er wordt hierover zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Twan Kok - Keuken Kampioen.

Bericht van Keuken Kampioen

5 jaren geleden - Beste meneer/mevrouw, Vanuit onze klantenservice heb ik begrepen dat er over uw klacht contact met u is opgenomen. Hierbij is ook met u besproken dat u met onze showroom hierover reeds contact heeft gehad en vanuit daar ook bericht zult ontvangen. Met vriendelijke groet, Twan Kok - Keuken Kampioen.

Reactie van de melder van de klacht Tumaris

5 jaren geleden - Goedemiddag, Ja dat klopt wel. Helaas maar het probleem is niet opgelost. Ik werd verteld dat klantenservice kan me niet helpen, en ik moet naar Ede Keukenkampioen. Ik heb een afspraak gepland staan met meneer Maray Wahlkamp aanstaande vrijdag. Maar hij vertelde me aan de telefoon dat ik een vergoeding moest betalen voor een nieuwe werkblad of het probleem oplossen met klantenservice. Het blijkt me dat, ik klop gewoon op gesloten deuren. Met vriendelijke groet, Tumaris Dadajanova

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Keuken Kampioen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Keuken Kampioen

Heeft op 30 maart 2018 om 15:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneermevrouw,

Inmiddels heb ik van onze adviseur in de showroom begrepen dat u daar een prettig gesprek heeft gehad over uw klacht en dat het probleem in overleg met u opgelost is. Dat is erg fijn om te horen en mocht u nog vragen hebben, laat u het ons dan alstublieft weten.

Met vriendelijke groet,

Twan Kok - Keuken Kampioen.

Tumaris

Heeft op 30 maart 2018 om 15:43 geantwoord

Goedemiddag,

Sorry maar mijn probleem is nog niet opgelost. Ik kom naar afspraak maar adviseur heeft geen tijd voor mij, hij was bezig met andere klanten ondanks wij hadden gepland afsprak. Hij geef me een stuk hout en die heb ik nog bij mij thuis staan. Ik heb geen idee wat ik moet nu doen met hem.

Ik heb geen zien meer naar filiaal reizen voor niks. Ik denk dat Keuken kampioien heb intresse allen om nieuwe klanten zorgen.

Met vriendelijke groet,
Tumaris Dadajanova

Alle klachten die gemeld zijn door Tumaris