Klachten over Incassobureau Van Hoek & Partners

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Incassobureau Van Hoek & Partners in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 44 klachten nodig voor een plaats in de categorie Incassobureaus

0%
6 klachten gemeld
4 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Inzake opzegging Sportschool; Van Hoek en Partners heeft in gevolg van mijn respons op hun 1e schrijven voor een agressieve benadering gekozen en in verband met mijn antwoord op dat schrijven het oorspronkelijke bedrag met Buitengerechtelijke incassokosten €40,00 verhoogd. Dit... Lees meer

Wegens verhuizing heb ik persoonlijk bij de receptie van Sportschool Ron Haans mijn abonnement opgezegd en de toegangs'druppel' ingeleverd. Nu beweert van Hoek Partners dat dit niet is gebeurd en dat ik nog stteds abonnementsgeld verschguldigd ben. Allereerst zijn... Lees meer

Ik krijg melding van sportschool dat na opzeggen contributie Meteen sportvision gemaild bij hun gesport te hebben via en dankzij stichting leergeld. Werd me geantwoord dat ze de Rekening dan daar naar toe zouden doen. Maar twee dagen later incasso van van hoek... Lees meer

Het Incassobureau Van Hoek & Partners stuurde mij in mei een incassobrief voor een incorrecte factuur van haar klant Sportplaza Hillegom. Zij voldeden hierbij niet aan de Wet Incassokosten (geen betalingsherinnering gestuurd, überhaupt geen correcte factuur). Na vele telefoontjes en... Lees meer