Klacht: Hele hoge kosten

op 31 juli 2017 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongevraagde sms berichten heeft mijn zoontje van 10 jaar gekregen. In tranen was hij toe hij er veel later achterkwam. Ik dacht dat het om een bedrag gong van 120 euro. Nu net Tele2 aan de lijn gehad. Gaat om bedrag van 620 euro!!!!!!! Zoontje afgesloten van telefoon en intens verdrietig. Wat is dit een afschuwelijke manier om je geld te moeten verdienen. Wat een oplichterij. Op zijn mobiel staan berichten t/m maart maar het is tot juli doorgegaan.

Gewenste Oplossing:

Als gehele bedrag wordt vergoed en een sorry van het bedrijf aan mijn zoontje want die is echt overstuur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CMTelecom nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Sacha Sacha