Klacht: Gele waas in mijn glazen.

Goossen_Visscher op 26 september 2020 over Hans Anders in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ogen hebben geen lenzen en daarvoor ben ik extra gevoelig voor lichtinval. Op mijn 1e levensjaar zijn mijn lenzen eruit gehaald.

Ik kocht bij hans anders een bril met de duurste glazen. Ik gaf aan dat ik geen tint in mijn glazen wou.

De verkoper zegt dat de waas er is omdat de glazen dunner geslepen zijn. Ik heb brillen (met verdunde glazen) van andere winkels (in Ierland) en deze hebben de waas niet…

Gewenste Oplossing:

Vanaf mijn eerste levensjaar heb ik een bril. Mijn ogen veranderen regelmatig van sterkte (zo om het half jaar of om het jaar). Ik heb mijn hele leven brillen gekocht bij Hans Anders. Ik ben nu 29
met uitzondering van de 7 jaar dat ik in het buitenland gewoond heb.

Maar om ziets als dit kom ik niet meer terug.. Mijn foto is te zien op de Google review van Hans Anders in Dronten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hans Anders over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hans Anders in behandeling genomen

Bericht van Hans Anders

2 jaren geleden - Beste Goossen_Visscher, Bedankt voor het delen van onvrede. Ik vind het heel erg jammer om te vernemen dat de niet tevreden bent over uw laatste aankoop. Ik begrijp dat er een gele waas op de glazen zit en u dit kenbaar hebt gemaakt in de winkel. Wanneer bent u daar geweest en hebben mijn collega's met u gekeken naar een passende oplossing? Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Romy Hans Anders Webcare

Reactie van de melder van de klacht Goossen_Visscher

2 jaren geleden - Hallo Romy, Ik heb heel vaak geklaagd over deze bril. De laatste keer was afgelopen zaterdag. Ik kreeg net mijn nieuwe bril van eyelove voor 150 euro. Deze bril is vele malen beter dan mijn bril van 500 euro van Hans Anders. Ik heb het verschil laten zien in een volle winkel. Ik ben ook gewoon boos en ontevreden. Op de google reviews van 'Hans Anders Dronten' staat een foto met het verschil. Daar kun je wel zien wat ik bedoel. Groet, Goossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hans Anders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hans Anders

Heeft op 23 oktober 2020 om 17:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Goossen_Visscher,

Ondertussen is uw klacht door de winkel in behandeling genomen en hebben zij nieuwe glazen voor u besteld met de oude sterkte. Zo te zien hebt u de nieuwe bril op 9 oktober opgehaald.

Ik hoop dat hiermee uw klacht naar tevredenheid is afgehandeld.

Met vriendelijke groet,
Romy
Hans Anders webcare

Goossen_Visscher

Heeft op 24 oktober 2020 om 23:23 geantwoord

Ik vind het heel erg jammer maar helaas kan ik niet bevestigen dat het is opgelost.

De winkel heeft heel erg zijn best voor mij gedaan. Zij hebben nieuwe glazen beteld voor mij zonder verdunning, extra coting or andere toepassingen. Helaas moest ik vaststellen dat ook deze glazen niet helder zijn en een gele tint/waas hebben. Het is ook op de foto duidelijk te zien.

Dit lijkt mij iets dat de fabrikant moet weten. Ik heb hier veel last van omdat mijn ogen geen lens meer hebben (aphakia)

Ik vind dit niet de schuld van de winkel. Ik heb mijn google review bij deze winkel ook verwijderd omdat ik vind dat zij echt hun best hebben gedaan. Ik kreeg er zelfs een extra koker bij. Het was heel schappelijk.

Helaas moet ik zeggen dat ik niet meer terug ga komen en ik verder ga met mijn bril van eyelove. Ik draag de bril ook niet meer. Zonde eigenlijk van deze nieuwe glazen.

Alle klachten die gemeld zijn door Goossen_Visscher