Klacht: Goederen en doos beschadigd!

op 29 mei 2016 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb dinsdag 24/05/16 mijn pakket verzonden met DPD, dit was bestemd voor Amely van Vliet, woonachtig in Texel.
Na een paar dagen heeft deze koper mij gecontacteerd met de opmerking dat de verzenddoos beschadigd is. Het lijkt wel of er iemand op getrapt heeft! Gevolg, de goederen die erin zaten zijn ook beschadigd.
Als ik deze service gebruik wil ik dan ook dat de verzonden goederen met respect behandeld worden, dit is een no-go en zeker slechte reclame!
Zie bijlage voor de foto van de beschadigd doos.
Indien nodig kan ik foto’s van de beschadigde inhoud ook bezorgen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de schade vergoed word, de inhoud zijn verzamelobjecten die dus geld waard zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DPD een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DPD

Heeft op 30 mei 2016 om 08:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Your Gardener,
Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. Aangezien wij van DPD Nederland zijn, kan ik je helaas niet verder helpen. Ik zou je willen vragen om een e-mail met deze klacht en alle foto's te sturen naar onze Belgische collega op service.536@dpd.be. Dan kunnen zij je verder helpen.
Groet Hanneke

Alle klachten die gemeld zijn door Your Gardener