Klacht: Geld afgeschreven maar geen ticket

op 09 juni 2021 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 7-06-2021 een retour ticket geboekt op de website van turkish airlines. Alle fases doorgelopen en alles afgerond . Na de betaling geen bevestiging mail gekregen. 2 dagen gewacht nog steeds NIET!. Gebeld naar de service line van turkish airlines. Bleek Er is helemaal GEEN ticket geboekt is maar wel geld afgeschreven…. ze konden me niet verder helpen alleen dat ik moest afwachten… hoelang afwachten??? Was heel onduidelijk allemaal.

Gewenste Oplossing:

Als me geld word terug gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Grau010