Klacht: Geld afgeschreven boeking mislukt geen tickets

op 04 juni 2021 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist tickets geboekt na turkije by turkisch airlines en tijdens de betalind hiervan kreeg ineens in mijn scherm dat betaling al was gedaan maar boeking niet was doorgekomen en dat myn geld terug gestort word. Geen bevestiging of uitleg helemaal nx meer van terug te vinden. Behalve dat ze 334 euro van mijn rekening hebben afgeschreven.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn 334 euro terug op mijn rekening heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door simone den ouden