Klacht: Geen internet en tv in hele dorp

Fuckziggonederland op 21 november 2022 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heel velp gelderland zit door jullie zonder tv en internet toevallig vandaag? Vrijdag zijn er werkzaamheden geweest daarna deed alles het prima maar sinds vandaag vanmorgen zit het hele dorp al zonder internet en tv van ziggo kpn doet het wel maarjha daar heb ik dus niks aan en mijn medeklanten van ziggo ook niet

Gewenste Oplossing:

Als alles het gewoon weer doet natuurlijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fuckziggonederland