Klacht: Geen geld terug

op 12 maart 2020 over Vinted.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de eerste keer een paar laarzen gekocht via Vinted. Toen ik al had betaald wilde de verkoper plots niet meer opsturen omdat ze te veel negatieve feedback over Vinted had gelezen. Ik heb meerdere malen heel erg vervelend contact gehad met Vinted. Hebben geen nummer, geen mailadres. Ik heb genoeg bewijzen aangeleverd dat ik mijn geld nooit ontvangen heb, maar zij blijven weigeren. Ik vind het schandalig hoe zij omgaan met hun klanten. Maken reclame op prime time op tv maar hun klanten netjes behandelen ho maar.
Tip, doe nooit zaken met Vinted. Ik ga dit all over sociaal media verspreiden.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld heb ontvangen waar ik recht op heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ester79