Klacht: Geen gehoor over klacht vluchtHV5425 op 23 mei 2016 en terugvlucht

op 01 augustus 2016 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Transavia,

Ik heb een mail gestuurd begin Juni over een retourvlucht van Transavia en tot op heden heb ik nog geen gehoor gekregen over mijn ongenoegen die ik daarin uitgesproken heb. Ik ben hierover ook zeer ontdaan en teleurgesteld in Transavia. Hoop nu wel snel contact met jullie hierover te krijgen

Gewenste Oplossing:

Hoop snel contact met jullie te krijgen hierover!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Edwin1000