Klachten over dolce-gusto.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over dolce-gusto.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van dolce-gusto.nl in de categorie Koffie

18 klachten gemeld
3.1 /10
10 stemmen
10

Tijdslijn

Rood lampje knippert

Klacht van Gerrie Haex op 04 juli 2022 over dolce-gusto.nl in de categorie Koffie

Beste,. Mijn rood knopje blijft knipperen en kan ik dus geen koffie zetten, heb hem niet ontkalkt maar goed schoon gemaakt, ook het zeefje met naald heb ik er uit gehaald en voorzichtig schoon gemaakt, tevens met een draadje de... Lees meer

Melkcupjes

Klacht van Wijdseveld op 16 maart 2022 over dolce-gusto.nl in de categorie Koffie

Hallo Melkcupjes zijn niet goed geplakt als ik het in mijn apparaat doe dan lekt er overal melk uit vind het jammer nu heb ik al bijna 2 grote dozen verspild Lees meer

melk cup cappuccino

Klacht van mariette collijn op 16 maart 2022 over dolce-gusto.nl in de categorie Koffie

hallo de melk cups van de cappuccino werken niet goed de melk komt onder t apparaat uit en lekt aan alle kanten ik heb dit nu al bij de derde doos de koffie cups werken prima dus ligt t niet... Lees meer

Melkcup

Klacht van Yenca op 25 februari 2022 over dolce-gusto.nl in de categorie Koffie

Mijn zoon zette cappuchino en ze melk zat al in de kom, dus hij wilde hem eruit halen en de melk spoot gewoon in zijn ogen en op zijn nieuwe trui. Dit was gewoon gevaarlijk. En zn trui onder de vetvlekken van... Lees meer