Klacht: glasvezel aansluiting

WJA van den Oord op 21 november 2022 over Delta in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 februari 2022 hebben wij een aansluitingsverzoek bij Delta uitgevoerd voor onze nieuwe woning in het buitengebied te Beringe
Na herhaaldelijk bellen en mailen kwam er een inspecteur in Juni kijken wat er moest gebeuren. De kabel lag langs de weg, maar de vorige bewoonster had geen glasvezel, dus moet er een nieuwe kabel van de weg naar het huis getrokken worden.
Deze werkzaamheden zijn in Juli 2022 uitgevoerd en werd de kabel op een rolletje tegen de gevel van het huis gelegd. Volgens de medewerkers van toen zouden er andere komen voor de aanleg het huis in.

Na diverse malen bellen en mailen is 2 weken geleden, 1e week november 2022 pas de aansluiting in huis geplaatst, echter werkt het nog steeds niet. Volgens deze medewerkers, zou er binnen een week een persoon komen om de lijn te testen.

Nu zijn we inmiddels bijna 10 maanden verder en de aansluiting is nog steeds niet gerealiseerd. Helaas is dit het enige bedrijf voor de aansluiting en dan is Delta ook de enige leverancier voor de TV en internet, anders waren we al lang gestopt met dit gebeuren.

We hebben 2 pubbers in huis en daarnaast een bedrijf aan huis, we zijn nu aangewezen op de kabel en mobiel internet om een beetje op internet te kunnen.

Nu is het alleen maar hopen dat het snel allemaal is geregeld.

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk werkend internet en de vastgoedvergoeding eraf voor het lange wachten.
€16.66 per maand is toch behoorlijk. hebben we bij het oude adres in Rosmalen nooit gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Delta

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Delta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WJA van den Oord