Klacht: laptop gestolen door coolblue medewerker

elysee010 op 09 januari 2022 over Coolblue in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Service met een glimlach, het is om te huilen!! Ik ben zo boos, mijn laptop is gestolen door medewerker coolblue filiaal Alexandrium. Op 07.10.2020 laptop Asus VivoBook 17 X712FB-AU299T twv EUR 899.00 gekocht incl. extra zekerheidspakket Een jaar lang werkte laptop perfect, update gedaan van windows 10 naar 11, na 2 wk stopte het geluid ermee, laptop functioneerde verder prima. Met klantenservice gemaild en gebeld, probleem kon niet thuis worden opgelost. Op aanraden klantenservice naar winkel R’dam Alexandrium gegaan. Ter plekke kon probleem ook niet worden opgelost, volgens medewerker moest laptop naar reparateur. Ik kreeg een retournr via mail, reparatie zou uiterlijk 4 wk duren. Na 3 wk vroeg ik om reparatiestatus, deze was onbekend. Ik heb fabrikant Asus gebeld met serienr maar daar was laptop nooit aangekomen. Weer bellen naar coolblue, volgens diverse klantenmedewerkers was laptop nog steeds in filiaal Alexandrium dus ging ik daar heen. Dezelfde medewerkster die mijn laptop had ingenomen stond daar, ik sprak haar aan en wilde mijn laptop terug. Daarna hebben zij en haar collega mij drie kwartier laten wachten en vrouw kwam terug met mededeling dat laptop naar magazijn Tilburg gestuurd zou zijn en een ander reparatienr zou hebben gekregen? Ik vroeg om haar naam en het nieuwe reparatienr laptop, beiden wilde ze niet geven. Voorbijgaande collega die niets met situatie te maken had, riep zijn naam. Vrouw die niet haar naam wilde geven, vond dit erg grappig en schoot in de lach waarop ik vroeg of hij wel echt zo heette. Zonder resultaat winkel verlaten, er volgden vele telefoontjes, mails, beloftes tot contact door backoffice maar dit gebeurde niet. Laptop bleek volgens klantenservice verdwenen dwz traceerbaar tot filiaal Alexandrium daarna niet meer. Ik eiste geld retour dwz laptop en extra zekerheidspakket. Na 2 wk mailen eindelijk toezegging ontvangen geld retour, bedrag laptop heb ik na paar werkdagen teruggekregen maar verzekering nog steeds niet. Vervolgens kreeg ik nadat alles geregeld was een mail van zoveelste klantenservice medewerker dat ik een nieuwe laptop mag uitzoeken en dat ik extra zekerheidspakket niet retour krijg en als klapper Asus laptop zou zgn niet te repareren zijn?! Alleen geluid werkte niet meer na update, verder werkte alles perfect. De laptop is gestolen in de winkel, ik heb een extra zekerheidspakket betaald voor een laptop die ik niet meer heb. Inmiddels heb ik bij een ander een nieuwe laptop gekocht, bij Coolblue koop ik nooit meer!

Gewenste Oplossing:

Ik wil ook geld retour extra zekerheidspakket laptop, ik betaal nu verzekering voor laptop die ik dankzij coolblue niet meer heb. Ik wil dat onderzoek volgt naar gedrag winkelmedewerkers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Coolblue over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Coolblue in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Coolblue een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Coolblue

Heeft op 17 januari 2022 om 15:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Elise,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op klacht.nl. Het spijt ons dat wij niet eerder op jouw review hebben gereageerd. Wij doen ons best om te reageren op alle geplaatste reviews op verschillende reviewwebsites. Gelukkig is jouw bericht nu aan de beurt!

Wat ontzettend vervelend dat het net even anders loopt dan verwacht. Wij begrijpen dat je baalt, dat doen wij ook. Echter is het niet heel netjes om zo openbaar een collega van Coolblue van diefstal te betichten zonder enig bewijs.

Daarnaast heb je uitvoerig contact gehad met onze backoffice en is het alsnog voor je opgelost.

Ons excuus voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Coolblue

elysee010

Heeft op 17 januari 2022 om 19:25 geantwoord

Laptop is verdwenen, is traceerbaar tot winkel, dit is door meer dan 5 klantenservicemedewerkers bevestigd. Na vele telefoontjes en mailtjes heb ik geld laptop retour gekregen maar niet de aanvullende verzekering die ik door fout Coolblue niet meer heb. Laptop is verdwenen dus gestolen, houd op met die flauwekul en geef mijn verzekering terug!

Alle klachten die gemeld zijn door elysee010