Klacht: Bol is onbereikbaar per chat en per telefoon

Netmos op 24 februari 2021 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een onkruidbestrijder besteld order 1202019319 ik heb aangegeven die met cadeaukaart te betalen maar naar de pincode daarvan wordt niet gevraagd en dat zie ik ook nergens op de orderbevestiging daar wordt gesproken over achteraf betalen. Ik heb de chatbox geprobeerd maar ik kom niet verder dan de introductie tekst. Zelf heb ik geen mogelijkheid om zelf een tekst te plaatsen. En het enige te. Nr. Dat ik vind kost 90 cent per minuut!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik op een eenvoudige manier contact met bol kan krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Netmos