Klacht: Onterecht declaratie voorbereiding

user-1368321 op 25 juli 2017 over Bijlesnetwerk in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:
Goedeavond,

Ik las net een bericht van bijlesnetwerk dat de voorbereiding voor het bijles in rekening word gebracht ivm economie. Ik ben het hier helemaal niet mee eens want de interest hebben wij pas de laatste les gedaan. Ook was het zijn voorstel om de oefensommen mee te nemen zodat hij better kon bekijken hoe zij willen dat ik het antwoord opschrijf. Los daarvan stonden alle uitwerkingen en antwoorden achterin! Dus ik weet niet wat de voorbereiding was en van alle tentamens was er maar 1 vraag met interest(economie) van de 8 dus ik stuur ook alle oefen tentamens naar jullie toe in de email want ik vind dit echt heel raar. En als hij had geweten dat hij voor de economie en wiskunde combinatie extra geld zou rekenen of uberhaupt voor het meenemen van de oefen tentamens had ik het ook niet meegegeven. Los daarvan had ik dan de mogelijkheid gehad om de interest vragen niet te doen omdat we ook niet alle topics gecovered hadden. Als hij zo eerlijk was geweest dat hier geld achter word gezocht, hadden we de tijd kunnen benutten met de andere wel “wiskundige” vragen. Ik had hem een duidelijke lijst toegestuurd met de onderwerpen. Ik heb nu dus niet alles behandeld wat wel wiskundig was maar hij heeft wel “niet wiskundige” vragen opgepakt en daar krijg ik nu een factuur voor.
Dit is de eerste keer dat ik bijlesnetwerk probeer en ik ben nu al niet meer enthousiast.

Alleen opdracht 7 was economisch. De antwoorden voor het oefenexamen staan ook in de bijlage. Hieruit kunt u ook zien dat het 90% wiskunde was. Ik heb de bijles instructeur hier ook over gecontacteerd.

In afwachting van reactie.
Met vriendelijke groet

Bericht van bedrijf:

Beste mevrouw Turay,

We vernamen van bijlesdocent Coen dat de bijlessen niet alleen om wiskunde gingen, maar ook om economie. Helaas waren wij hier niet van op de hoogte, waardoor we een docent hebben geregeld, die zeer goed is in wiskunde, maar minder ervaring heeft met economie. De instructeur moest veel voorbereiden, wat hem wat tijd heeft gekost. We hebben hierdoor besloten dat hij zijn voorbereidingstijd mag declareren als bijlestijd. We hopen dat u hiervoor begrip heeft. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan horen wij graag van u!

Gewenste Oplossing:

Niet betalen \"voorbereiding\"

Alle klachten die gemeld zijn door