Klacht: Betalend SMS berichten ontvangen en versturen

op 27 december 2017 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg op mijn Belgische mobiele nummer een aantal SMS berichten gefactureerd (waar ik niet om heb gevraagd). Mijn telefoonnummer is 00 32 477 675063 Proximus België. Gelieve mij te schrappen van alle commerciële SMS informatie waar ik voor moet betalen.

Gewenste Oplossing:

Niet meer ontvangen van commerciële SMS informatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Helene Dielen