Klacht: Bestelling van PRAXIS Spuitverf

op 06 juli 2016 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DPD zou de bestelling op dinsdag 5/07/2016 tussen 16.48 en 17.48 gebracht worden maar er is niemand geweest. Ik kon ook geen informatie terug vinden in de SMS naar de telefoon dus ik wist ook niet hoe ik jullie kon bereiken. Veder heb ik jullie telefonisch geprobeerd te bereiken maar de service hing weer op.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bestelling terecht is gekomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DPD een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DPD

Heeft op 07 juli 2016 om 11:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door leovisser