Klacht: bestelling retourneren

op 26 mei 2020 over Nena Fashion & More in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De geleverde bestelling bleek niet in de goede maat en ik heb alles netjes, zoals aangegeven op de website, met een ingevuld retourformulier, terug gestuurd. Dat was op 15 april. Nadien heb ik niks meer van Nena Fashion vernomen. Ik heb meerdere keren gemaild, geprobeerd te bellen maar geen gehoor gekregen. Dit is geen service!

Gewenste Oplossing:

Als het bedrag van de bestelling wordt terug gestort, 29,95 (dit is het bedrag exclusief de verzendkosten zoals in hun voorwaarden wordt beschreven).

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nena Fashion & More

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nena Fashion & More nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karinemeleer