Klachten over Nena Fashion & More

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Nena Fashion & More zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Nena Fashion & More in de categorie Kledingwinkels

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Nix ontvangen

Klacht van op 03 februari 2020 over Nena Fashion & More in de categorie Kledingwinkels

16 december via Facebook bij hun Kleding besteld voor Over de 100 euro tot op heden nix Ontvangen Als ik contact met hun opnam kreeg ik te horen volgende week ontvang je alles Dat ging zo weken achter elkaar Nu heb ik gevraagd of... Lees meer

Bedrog

Klacht van op 09 januari 2020 over Nena Fashion & More in de categorie Kledingwinkels

21 november 2019 blouse besteld en betaald via iDEAL Helaas kreeg ik al slecht gevoel omdat ik geen bevestigingsmail ontving Na veel gezoek achter telefoon nummer gekomen maar heeft geen In om te bellen...direct voicemail. Dus meerdere malen ingesproken...gemaild..nooit reactie terug... Lees meer