Klacht: Asociale conducteur

op 12 april 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik vanochtend om 7.26 in de trein zat van Leiden Lammenschans naar Utrecht Centraal zag ik de hoofdconducteur een tijdje naar me staren. Ik werd hier zeer ongemakkelijk van dus besloot ik terug te staren waarop hij vervolgens een lullige opmerking over mijn lippiercing maakte. Dat het lelijk was en het me niet stond. Ik was best wel beledigd, want dit is mijn lichaam en mijn lip en dus ook mijn piercing. En ik betaal dus blijkbaar 9 euro om kritiek te krijgen op mijn uiterlijk. Ik vind dat je als hoofdconducteur je opmerkingen wel voor je kunt houden en me gewoon om mijn vervoersbewijs kan vragen.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat hij na zijn opmerkingen zelf ook wel heeft bedacht dat het gewoon niet kan. Maar de rest van de treinreis is hij ook niet meer naar me toe gekomen om zijn excuses aan te bieden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 09 mei 2016 om 11:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door evawolff