Klacht: artikel nooit aangekomen

Elizabethsteenb28 op 13 december 2021 over Vinted.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

begin november schoenen besteld en betaald. pakket met mondial relay zou aangekomen zijn maar was er niet. Twee weken lang dagelijks naar ophaalpunt om te vragen maar het lag er niet! Vinted meteen laten weten. Nu al weken aan het wachten omdat Vinted wacht op mondial relay. Dus ik heb en geen schoenen en mijn geld retour. Ik vind het niet kunnen…

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elizabethsteenb28