Klacht: Onjuiste informatie waardoor op goede vrijdag veelste laat bij familie

Vincentplat op 30 maart 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond op station Wolvega (Friesland) te wachten op de 116 richting Oosterwolde zoals ik elke stage dag doe. Nu kwam de bus niet opdagen en begon te twijfelen of hij nog kwam. Omdat ik niet internet op mijn mobiel heb heb ik mijn vriendin opgebeld en gevraagd of ze op de 9292 app kon kijken. Wat blijkt ik had een belbus moeten bellen, dit stond echter niet op het bord vermeld. Hier stond gewoonweg een lijndienst. Nu kom ik dus meer dan een uur te laat voor het gezellig met de familie gourmetten. Ik heb vanochtend gelijk op station Wolvega gekeken hoe laat de bus terug zou gaan. Ik ben dus onjuist geïnformeerd.

Gewenste Oplossing:

Informatie juist wordt weergegeven op de borden aangezien niet iedereen digitaal zich vooraf kan informeren. Ik ben ook tevreden als er nog wat vlees over is van het gourmetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van

4 jaren geleden - Beste Vincentplat, Oh nee! Wat balen dat jij te laat aan tafel zat om lekker te kunnen gourmetten. Ik vind het jammer om te lezen dat er op het station Wolvega onjuiste informatie wat betreft de dienstregeling op Goede Vrijdag wordt gegeven. Ik wil je klacht graag intern doorsturen zodat er naar deze informatie op het station gekeken kan worden maar kun je dan aangeven waar er precies verkeerde informatie wordt gegeven Is dat op een digitaal bord of in de dienstregeling bij de haltepaal Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, ^Manon Medewerker Klantenservice

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Ik heb de dienstregeling gelezen op een dienstregeling bord. Niet digitaal. Met vriendelijke groet, Vincent

Bericht van

4 jaren geleden - Beste Vincentplat, Bedankt voor de toelichting. Vreemd dat de dienstregeling bij de halte iets anders aangeeft. De dienstregeling bij de halte en online zou namelijk hetzelfde moeten zijn. Online staat namelijk ook aangegeven dat op Goede Vrijdag de vakantiedienstregeling gereden wordt. Zie ook: https:www.arriva.nlconsumentenreisinformatie-1dienstregeling.htmtravelbybuscityWolvegaline116%3A1stopWolvega%2COmdenNoortstarttripdatedisplaydienstregeling. Je weet zeker dat die speciale data niet bij de halte aangegeven staat Met vriendelijke groet, ^Manon Medewerker Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - De goede vrijdag dienstregeling stond wel aangegeven. Maar er stond niet duidelijk op het bord dat ik dan een belbus moest regelen. Dit staat achteraf bekeken alleen goed op de website van arriva en op de app staat het ook niet duidelijk.

Arriva

Heeft op 03 april 2018 om 11:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Vincentplat,

Bedankt voor deze informatie. Ik stuur je klacht intern door naar de infrabeheerder zodat deze naar de dienstregeling bij de halte kan kijken. Excuses voor het ervaren ongemak en de verwarring!

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.comArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^Manon
Medewerker Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door