Klacht: Bus rijd voorbij

op 07 december 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had wilde bus 5 nemen richting Dordrecht centraal. De bus kwam aan op recklinghausenweg om 10.21. Ik stond al een tijdje te wachten en toen de bus eenmaal aan kwam deed ik netjes zwaaien met mijn Ov om de bus te laten stoppen. De buschauffeur zwaaide met zijn armen om aan te geven dat de bus vol zat. Ik vind dit niet kunnen op dit tijdstip. Hierdoor kon ik de trein niet halen terwijl 1 persoon er makkelijk bij had gekund. Ik was namelijk de enigste persoon die stond te wachten.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat u de klacht zal doorgeven en dat het in de toekomst niet meer gebeurd. Als dit niet kan worden opgelost, voeg dan een tweede bus toe. Ook omdat er nog een aantal haltes na mijn halte kwamen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 07 december 2017 om 12:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste ElizBirol,

Wat jammer dat je niet met de bus mee kon, omdat deze vol was! De chauffeur mag dan inderdaad geen passagiers meer toelaten. Helaas hebben wij niet extra bussen en chauffeurs op alle locaties op afroep klaar staan die we in kunnen zetten. Ik stuur je signaal door naar de regio ter evaluatie.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland

Met vriendelijke groet,
Nina
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door ElizBirol