Klacht: 291 sms diensten factuur meer dan 800,-

op 15 september 2016 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Melding gemaakt by T-mobile ivm onverklaarbare sms’jes vervolgens via payinfo eventuele abonnement info te achterhalen geen controle sms met code kunnen ontvangen. Bleek ik compleet geblokkeerd te zijn voor sms waarom kom T-mobile niet zeggen. Op 4 juli verzekerde de klantenservice dat er niets aan de hand was en dat sms diensten die extra kosten met zich mee brengen geblokkeerd stonden. Helaas was er toen al voor meer dan 800 euro aan kosten gemaakt. HOEZO NIETS AAN DE HAND. Werken jullie om de blokkades bij providers heen of zo.

Gewenste Oplossing:

Ik uitleg krijg hoe het kan dat ik kosten heb voor diensten waarvoor ik geblokkeerd sta bij mijn provider. En dat deze kosten worden gecrediteerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Nancy Wildenburg

1 jaar geleden - Ik heb wel een leuk antwoord gehad van cm maar om in te loggen moet ik gebruik maken van het mobiele nummer waar de kosten op zijn gemaakt en deze is niet meer in gebruik dit direct gemeld maar sindsdien geen reactie meer ontvangen en nu?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CMTelecom een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CMTelecom

Heeft op 04 oktober 2016 om 09:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

CM heeft contact opgenomen met de melder en de klacht is naar tevredenheid opgelost.

De betreffende klager had berichten ontvangen van een van de bedrijven die gebruik maakt van onze SMS techniek.

Ontvangt u betaalde SMSberichten , of worden u bedragen in rekening gebracht voor mobiele content diensten? Klacht.nl is niet de snelste weg om dit stop te zetten. U kunt op www.smsafmelden.nl en www.smsgedragscode.nl en www.payinfo.nl rechtstreeks in contact treden met het bedrijf dat u de berichten verstuurt.

Indien u uw GSM nummer wilt blokkeren voor alle Premium SMS diensten in Nederland, kunt u dit doen via www.smsafmelden.nl

Reactie van de melder van de klacht Nancy Wildenburg

1 jaar geleden - Ik begrijp even niet dat hier de status opgelost bij staat ik heb na 15 september nadat ik cm heb geïnformeerd dat ik niet meer het nummer in gebruik heb en ik gevraagd heb om een alternatieve inlog mogelijkheid niets meer van cm vernomen graag heropenen wanneer mogelijk.

Heeft op 07 november 2016 om 00:14 geantwoord

Nooit een oplossing gehad

Alle klachten die gemeld zijn door Nancy Wildenburg