Klacht: Nieuwe Ziggo klant; betalend, maar 6 weken zonder tv en internet, en hopen dat het dan wel werkt..

Biebje1967 op 23 november 2022 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin november aangemeld als Nieuwe klant bij Ziggo. Omdat Ziggo niet zo positief te boek staat, boekten wij een monteur voor installatie, afspraak gemaakt voor installatie en gewacht op de monteur, want we willen immers geen gedoe, hele dag thuis voor geweest, afspraak afgezegd 2 min voor beëindigen tijdslot.

Dag erna waren ze er wel. Maar werkte het plots niet meer na een half uur. Weer telefonisch afspraak gemaakt. Weer ruime week wachten. Geen internet. Zie maar hoe je dan moet werken. En geen tv dus savonds.

Derde keer werkte het totdat de monteur de straat uitreed. Modum lijkt instabiel. Maar een ander Modum toesturen kan niet. Kan uitsluitend via een monteur. Modum klapt er steeds weer uit. 3 min aan. 5 min uit.
Weer gebeld. Weer 2 weken wachten!???

Ziggo schermt met ‘kijken in 2 werkdagen’ maar lijkt meer op; Als u geluk heeft kijken binnen 2 maanden? Wij hopen toch voor de kerst een aansluiting te hebben! Na 4 weken en 3 afspraken dus nog steeds geen internet en tv. Callcenter heeft geen escape voor wanhopige klanten en moeten boosheid maar opvangen. Nu dus weer 2 weken wachten op weer een monteur…..caramba…wat zijn dit voor een bedrijfsprocessen? Je moet toch ergens naar kunnen opschakelen?

Gewenste Oplossing:

Binnen 2 werkdagen aangesloten zoals wordt toegezegd. Foutje kan. Maar los het dan ook op!
Escape voor het callcenter met een noodoplossing want die kunnen niets…..boze klant die 2 weken moet wachten….blijft boos. Pas je bedrijfsprocessen aan op je toezeggingen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biebje1967