Klachten over www.fashion-de-luxe.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over www.fashion-de-luxe.nl in de categorie Internetshops - Kleding. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

Statistieken van www.fashion-de-luxe.nl in de categorie Internetshops - Kleding

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Betaald nooit geleverd.

Klacht van op 21 maart 2014 over www.fashion-de-luxe.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Ik had 1 keer iets besteld en dit heb ik toen binnen gekregen. Dit won mijn vertrouwen. Daarna bedrag van €152 besteld, nooit aangekomen. Gebeld, werd niet opgenomen. Ze hadden toen de tijd een Facebook pagina ook via FB berichten gestuurd maar... Lees meer

Al begin dit jaar had ik en wikkeltop besteld, en meteen betaald via ideal, maar nooit iets ontvangen. Heel apart, want ik had daarvoor iets besteld en wel meteen ontvangen, dus had van die bestelling ook een kortingscode. Na mailen... Lees meer

Ik heb een order geplaats en NOOIT ontvangen!! Krijg wel steeds betalingsherinneringen!! Zijn er nog meerdere personen met deze klachten en lopen jullie er ook al lang mee rond en willen jullie er werk van maken?! Mail dan naar: angelique-1988@live.nl... Lees meer

Op 21-05-2012 heb ik diverse artikelen besteld via de site van Fashion-de-luxe. Ik wachtte met smacht, maar een levering bleef uit. Vandaag ontving ik via de mail een betalingsherinnering voor artikelen die door mij nooit ontvangen zijn. Lees meer