Klachten over World of Western

Hieronder kunt u zien welke klachten er over World of Western zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van World of Western in de categorie Internetshops - Kleding

1 klachten gemeld

Tijdslijn

Blijven mij lastig vallen

Klacht van op 04 januari 2019 over World of Western in de categorie Internetshops - Kleding

Vorig jaar twee overhemden besteld,kreeg geen bevestiging,dacht dit is niet gelukt.Achteraf was ik blij. Nu ging het pakket van de ene naar de tweede buren,bij de eerste zei ik dit is niet van mij en mag terug,bij de tweede aangenomen na... Lees meer

Dag ik krijg vaak nieuwsbrieven van world of western op mijn mail adres en ik heb al paar keer het gemeld maar Er word niets mee gedaan mij weten heb ik geen account meer al aantal jaren maar goed ik... Lees meer

Dag ik krijg vaak nieuwsbrieven van world of western op mijn mail adres en ik heb al paar keer het gemeld maar Er word niets mee gedaan mij weten heb ik geen account meer al aantal jaren maar goed ik... Lees meer

ik moest een brief schrijven over de post dat ik niks ontvangen had,daar heb ik niks van gehoord ook niet mijn betaling van 79 euro om van het gezeik van dreigingen af te wezen, en zou het terug gestort worden... Lees meer