Klacht: Wordt niet goed geholpen bij geldterug actie

op 24 december 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een printer gekocht bij mediamarkt met geldterug actie. Op de website is ook te zien dat de klanten via hp.nl/geldterug 25 euro terug kunnen vragen. Echter op deze site kan ik de product niet vinden. na contact met mediamarkt wordt aangegeven dat ik met hp zelf contact moet opnemen. Nadat ik aangegeven heb dat ik dit product niet bij hp maar bij mediamarkt heb gekocht heeft men naar mij een link opgestuurd waar ik het zou moeten vinden. Echter hier kan ik het niet vinden. Ik ben nu al geruime tijd bezig om maar ik ben geen stap verder gekomen.

Gewenste Oplossing:

Als ik de juiste link krijg naar de website waar de product op staat die ik bij Mediamarkt heb gekocht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Veyselb