Klacht: Werkwijze Qurrent na overname door Greenchoice

op 12 maart 2020 over Qurrent in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn contract bij Qurrent is overgenomen door Greenchoice. Ze zeggen dat er niets veranderd maar dat is niet waar. Nu heb ik een meningsverschil over de werkwijze en een bedrag van 23 euro. Zij vinden niet dat er onjuist is gehandeld en schakelen voor een bedrag van 23 euro een incassobureau in. Ik vind dit buitenproportioneel. Nu wil ik bij hen een klacht indienen maar dat lukt niet, ik blijf rondcirkelen op die site en kom niet bij een klachtenformulier

Gewenste Oplossing:

Als de werkwijze is aangepast en het klachtenformulier vindbaar is voor klanten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Qurrent over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door F. Keizer