Klacht: Wc Utrecht CS

op 17 juni 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik Ben net tot de conclusie gekomen dat de openbare wc op Utrecht centraal 20 cent duurder is geworden dan voorheen, in plaats van 50 cent is het nu dus 70 cent.
50 cent voor een wc bezoekje is al extreem duur als je het mij vraagt. 70 cent is echt veel te overdreven. Vooral als je altijd met een sprinter moet rijden waar geen wc’s in zitten! Toen de sprinters zonder wc’s kwamen, werd er als tegenargument gesteld dat er op alle stations wc’s waren. Maar voor die prijs van nu is het niet meer normaal.. Mensen zijn gewend aan de 50 cent inmiddels, ik zorgde er altijd voor om 50 cent in m’n zak te hebben voor het geval ik naar de wc moet. Nu moet ik dus altijd zorgen dat er nog meer muntjes in m’n zak zitten. Breng de prijs gewoon weer terug naar 50 cent, ook al vind ik dat ook te duur, maar dat is beter dan 70 cent.

Alvast bedankt.

Gewenste Oplossing:

50 cent voor een wc bezoek op het station is Oké.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 04 juli 2016 om 14:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Floor90