Klacht: Verstuurd met bpost

op 15 november 2019 over Vinted.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb schoenen verkocht op vinted voor 120€. Ik heb deze niet met mondial relay verstuurd maar met bpost, hierdoor is er geen trackingsinfo beschikbaar. De klant zal deze schoenen binnen een paar dagen ontvangen maar ondertussen heeft vinted de verkoop geannuleerd. Vinted heeft het geld terug naar de klant gestort. Conclusie: de klant zal de schoenen ontvangen zonder mij te betalen….

Wat kan ik doen?? Ik heb al meerdere berichten naar de klant gestuurd, zonder antwoord

Gewenste Oplossing:

Niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elisabaeten