Klacht: Vermist pakket. Zending: 8564822 op 22 april 2017

op 07 juli 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22 april heb ik een pakket gezonden naar Spanje. Pakket: 0516 8553 3838 27. Afzender: Ilyas Tabak en Gemakswinkel te Ámsterdam. Bezorgadres: M. Alonso Uriarte, San Martin 29-2a, 47003 Valladolid, Spanje. Zendingnr: 8564822. Omdat het pakketje volgens track trace nog ergens zwerft, heb ik een aantal keren gebeld en mails gestuurd naar Thomas van der Lubbe en Joris Peters met de inhoudsfactuur en de traceergegevens. Na anderhalve maand heb ik nog geen enkele reactie gekregen. Ik zou u toch willen verzoeken om snel duidelijkheid te verschaffen omtrent deze zending. Ik hoop binnen een week antwoord te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Snel antwoord omtrent dit pakketje.

Reactie van de melder van de klacht M.I. BEEKINK - ALONSO URIARTE

1 jaar geleden - Nog geen reactie over klacht

Reactie van de melder van de klacht M.I. BEEKINK - ALONSO URIARTE

1 jaar geleden - Nog geen reactie. Hoe lang moet ik wachten?

Alle klachten die gemeld zijn door M.I. BEEKINK - ALONSO URIARTE