Klacht: Verkoopaccount geblokkeerd

Loksanitair op 03 maart 2021 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste bol.com

Bij het oprichten van mijn zakelijk account op bol.com ben ik niet langs de verificatie gekomen er werd vermeld dat er een account die onmiskenbaar blijkt te zijn met een account die bij bol geblokkeerd is. Maar dit kan niet kloppen dit is de eerste keer dat ik een account maak op bol.com. Ik hoop dat jullie dit kunnen regelen en mijn account toch kunnen deblokkeren

Gewenste Oplossing:

Als mijn verkoop account gedeblokkeerd is en ik kan beginnen met verkopen op bol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Loksanitair