Klacht: Verkeerde vaatwasmachine geleverd

op 09 maart 2020 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Woensdag heb ik een vaatwasmachine gekocht en besteld bij Media Markt Utrecht The Wall. Deze is donderdag bezorgd, echter niet de vaatwasser die ik heb besteld maar een ander type. De heren van de bezorging kunnen daar niets aan doen, dus adviseerden zij mij om met de klantenservice van MM te bellen. Dat heb ik gisteren gedaan. Zij zouden de klacht doorgeven aan MM the Wall en een medewerker van dit filiaal zou mij gisteren terugbellen. Dat is niet gebeurd!!! Vrijdag dus weer gebeld met de klantenservice. De reden dat er nog niet is gebeld? Ze hebben het waarschijnlijk heel druk. Wederom kreeg ik de belofte dat ik vrijdag teruggebeld ga worden. Ik wacht nog steeds!!

Gewenste Oplossing:

Media Markt moet me terugbellen en overleggen hoe ze dit probleem gaan oppakken en netjes afhandelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door netje