Klacht: Verkeerd product

op 11 augustus 2017 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Aluminium handheld camera stabiliser s60 besteld en ik heb in de plaats daarvan een statief gekregen.

Gewenste Oplossing:

Nu wordt er van mij, als klant, verwacht dat ik een verkeerd verzonden product terug naar het post kantoor breng. Ik vind dit niet kunnen, aangezien ik al tijd genoeg heb verloren door het product niet op tijd te krijgen in huis. Ik zou namelijk het product gebruiken om een video te filmen voor een toelatingsproef die ik ga afleggen in een hogeschool en dat plande ik deze zaterdag te doen. Als het juiste product voor deze zaterdag zou kunnen aankomen zou ik tevreden zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bol.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bol.com

Heeft op 11 augustus 2017 om 13:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Katerina,

Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd. Omdat de Verkoper je klacht uitstekend heeft behandeld, lijkt het me dat je klacht op klacht.nl ook behandeld is.

Ik wens je nog een fijn weekend toe

Groeten,
Manon van bol.com

. . . . . . . . . . . . . . .

Alle klachten die gemeld zijn door Katerina Indesteege