Klacht: Verdacht telefoontje over zogenaamde bestelling bij Amazon

[email protected] op 13 september 2021 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens mij afwezigheid is er op zaterdag 28 augustus of op zaterdag 4 september heeft iemand mij met een Engels accent gebeld en zei het volgende: iemand heeft geprobeerd geld te claimen op een bijrekening van mij Amazon account. Hij vroeg om op nummer 1 te chicken. Dit staat opmijn telefoon antwoordapparaat.
Ik hen niet gereageerd. Wat moet ik verder ondernemen?

Gewenste Oplossing:

Wat moet ik verder?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]