Klacht: Vellura besteld en nog niet ontvangen (3 maanden geleden!). Bedrijf neem verantwoordelijkheid niet op en vertelt elke keer iets anders als ik ze benader.

op 03 februari 2014 over LGO Luxury Goods in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Product op 18 Oktober besteld (ik had eerder besteld en nooit problemen er mee gehad). Nog niet ontvangen (3 Februari). Via email contact genomen: 14 emails! Bij elke email zeggen ze iets nieuws (dat het produkt wel afgeleverd is, dat het geld terug gestord is…). De laatste email hebben ze niet eens gereageerd terwijl ik altijd netjes heb ze benaderd. Ik vind het schandalig hoe ze een vaste klant behandelen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug (99 Euro) of produkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LGO Luxury Goods

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LGO Luxury Goods nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marga1980