Klachten over LGO Luxury Goods

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over LGO Luxury Goods zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van LGO Luxury Goods in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

0 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Bestelling gedaan en tijdens de betaling eruitgegooid worden. dan denk je dat het niet gelukt is en probeer het nog een keer. opnieuw wordt ik eruit gegooid tijdens de betaling. ik denk dat het niet gelukt is omdat ik geen bevestiging van betaling... Lees meer

Product op 18 Oktober besteld (ik had eerder besteld en nooit problemen er mee gehad). Nog niet ontvangen (3 Februari). Via email contact genomen: 14 emails! Bij elke email zeggen ze iets nieuws (dat het produkt wel afgeleverd is, dat... Lees meer

Heb voor 100 euro artikelen besteld en volgens de advertentie zou dit binnen 3 dagen geleverd worden maar nu inmiddels 5 dagen later is nog niks geleverd. Ook geen mail over de verwachte levertijd, niks Alleen een mail dat er via... Lees meer

De producten zouden binnen drie dagen geleverd worden. Inmiddels 8 dagen geleden. Niets geleverd en wel alles betaald. U zegt, nadat ik al een klacht had verstuurd, dat ik contact op moet nemen met de winkel waar ik het heb gekocht. Ik... Lees meer