Klacht: Vastlopen Cisco digitale ontvanger

op 13 januari 2014 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de twee jaar dat ik een Cisco digitale ontvanger heb ontvangen heb ik regelmatig probleem met het freezen van het beeld terwijl het geluid doorloopt. Dit gebeurd voornamelijk als ik het menu of de map open. De afgelopen twee maanden gebeurt dit dagelijks, soms twee keer per dag. Hoe ik moet herstarten is mij duidelijk en automatische updates staat aan. Na het melden van de klacht kreeg ik een standaard mail met een lijst van aandachtspunten. H Dit heeft mij niet geholpen. Enige persoonlijke aandacht ontbrak.

Gewenste Oplossing:

Een recorder welke dit probleem niet heeft. Er schijnen ontzettend veel problemen met deze recorder te zijn maar Ziggo negeert de problemen en probeert met standaard mails de klant te ontmoedigen om verder te klagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Remco007