Klacht: Update site Mail raakt kwijt Privacy Beleid Antwoord krijgen

op 16 juli 2012 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de Update van de site raakt Mail kwijt, wordt mogelijk uw Privacy geschonden, is er een groot probleem in het nieuwe Beleid, vooral als het gaat om Antwoord krijgen!

Adverteerders en kopers raken hun contact gegevens kwijt, ontvangen geen mail, krijgen geen bevestiging van contact reacties, ontvangen wel heel veel spam van Marktplaats en in 6 jaar gebruik heb ik zelden een mailtje van iemand die spamt gehad! Er is helemaal geen spam, alleen die van jullie waarin jullie proberen geld uit iemands zak te kloppen!

Daarbij vindt ik het een manier van privacy schending als u de mail op gaat lopen vangen van de gebruikers, laat staan wat het gevolg kan zijn als er dan een hacker toegang weet te krijgen tot uw server, heeft u er ooit bij stil gestaan hoe groot de kans dan is dat er heeeel veeeel mensen de dupe zijn.

Als je een vraag stelt over een probleem, krijg je tegenwoordig in het geheel geen antwoord meer op je vraag.

Advertenties verdwijnen?

Kortom uw site is ten dode opgeschreven, inmiddels is er op dit moment een daling van 10% in het aantal advertenties zichtbaar!

Gewenste Oplossing:

Als we allemaal naar andere sites gaan waarop we ook kunnen adverteren, ik klaag al lang genoeg en nu ook nog dit allemaal!

Voor mij heeft Marktplaats afgedaan en ik hoop dat vele andere dit ook vinden of snel inzien. ..\\/..

klachtovermarktplaats (at) hotmail.com

Alle klachten die gemeld zijn door klachtovermarktplaats