Klacht: Schandalig!!

Milaano op 17 november 2021 over The Sting in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond netjes voor het raam te kijken naar de kleding, toen kwaam een van de medewerkers naar buiten waarschuwt me (als je nu niet gaan vertrekken ga ik de politie bellen, want je stond naar me collega aan het kijken en je probeert haar af te leiden!!!!!) dat vind ik heel erg asociaal want ik was niet eens nog binnen de wilnkel.
Ik ging met haar niet in discussie want zij was erg streng en ik vol me onmenselijk behandeld daarom wil ik hier mijn klacht indienen hopelijk dat serieus worden opgenoemd.
Bedankt.

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen idee. ik wil me niet tevreden maken maar wel zoveel mogelijk strakke team in mij citymall willen zien want trouwens ik ben ook een werknemer in de citymall.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar The Sting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door The Sting in behandeling genomen

Bericht van The Sting

1 jaar geleden - Hi Milad, ik snap inderdaad dat het erg vervelend is om dit te horen te krijgen van mijn collega. Zeker als je gewoon zonder bijbedoelingen de collectie aan het bekijken bent. Mijn collega heeft hier een ongemakkelijk gevoel bij gekregen, waardoor de filiaalmanager naar buiten is gegaan en je een waarschuwing heeft gegeven. Niet heel netjes, maar enkel uit bescherming van haar team. Dit misverstand had natuurlijk nooit mogen gebeuren en heel vervelend dat dit gebeurd bij iemand die verder geen bijbedoelingen heeft. Onze excuses voor het ongemak.^Puk

Alle klachten die gemeld zijn door Milaano