Klacht: Retourpakket niet aangekomen geen geld terug

85Irene op 05 oktober 2021 over The Sting in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb online kleding besteld. Hele pakket daarna retour gestuurd volgens retourbeleid van de sting. Kleding met retourformulier terug in de zak en retoursticker op de zak geplakt. Pakket afgegeven bij Medewerker van een Post.nl punt met verzendbewijs track and trace. Na 2 weken had ik nog geen geld terug ontvangen. Dus deed ik navraag wanneer dit komt. Retourpakket blijkt nooit aangekomen te zijn.

Post.nl doet niks en geeft aan dat Sting als antwoordnummer houder een onderzoek kan laten starten door Post.nl. Ik zelf kan die opdracht niet geven aan Post.nl nu de Sting degene is die voor de verzending betaald.

Sting weigert iets te doen. Zij maken zich er met een kort zinnetje in de email vanaf. Zij geven aan dat de retourcode van hen niet gescand is. Alsof ik zelf een ander adres op de zak schrijf…. Belachelijk dit soort opmerkingen vanuit de Sting (met name van medewerker Nathali). Wat er met het pakket gebeurd na afgifte heb ik ook geen inzicht in. Maar dit is niet mijn verantwoordelijkheid. Doordat de sting geen enkele actie wil ondernemen kan er nu door geen enkele partij iets gedaan worden om het pakket te vinden.

Ik heb nu dus een pakket van €234,89 geretourneerd en krijg geen geld terug omdat het pakket nooit is aangekomen. Terwijl ik het verzendbewijs van afgifte heb. Ik vind het waardeloos dat er op deze manier met klanten wordt omgegaan. Waardeloze winkel en waardeloze klantenservice. Ze doen letterlijk helemaal niks. Alsof het niks is €234,-. Ik voel me als vuil behandeld door de Sting.

Nog nooit meegemaakt zoiets.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar The Sting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door The Sting in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door 85Irene