Klacht: Teruggave van gelden

op 13 mei 2020 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben een huis geboekt in malaga van 21 mei tot 2 juni. Door de corona crisis kan dit niet door gaan. We hebben tijdig gecanceld. Nu krijgen we te horen dat we de aanbetaling van ruim 500 euro niet terug krijgen. Dit geld zit vermoedelijk bij de eigenaar van de woning en ze gaan ons niet helpen

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maikeweekers