Klacht: Telefonisch lastig vallen

Anneke Adriani op 19 november 2022 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Werd gebeld door een call entre, over mijn abonnement van ziggo. Of ik niet een zakelijk abonnement wilde. Wil ik niet dus heb het gesprek beëindigd. Wordt ik binnen een paar minuten terug gebeld, door een boze meneer, of ik de medewerkers niet zo onbeschoft wil behandelen, dat alles is opgenomen en als nog eens zoiets deed ik strafmaatregelen kon verwachten. Ik probeer fatsoenlijk Nederlands te blijven gebruiken. Maar zijn ze nou helemaal van de pot gerukt.

Gewenste Oplossing:

Nooit meer door ziggo gebeld worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anneke Adriani