Klacht: Tas kapot

op 16 februari 2018 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het lopen is het hengsel van mijn tas afgebroken. Niet zomaar afgebroken, maar het lijkt er wel op of het is afgesneden: dus niet goed vast zat. Ook de tas van mijn moeder is helemaal beschadigd. Hier is de kleur gewoon ervan af. Wat is hier aan te doen?? De tassen zijn pas een halfjaar oud en er wordt niks geks mee gedaan. Worden niet volgeladen of te zwaar. Ik vind dit erg slecht aangezien we tassen hebben gekocht voor €200,-!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer wij geld terugkrijgen, of ter vervanging andere tassen krijgen aangeboden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lottevanbeurden