Klacht: studio tab via marktplaats aanbieding

op 03 april 2013 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 13 januari een studio tab op marktplaats gekocht maar naar 3 keer te horen gekregen te hebben dat het steeds 2 weken later werd heb ik hem geannuleerd en het zou 3 weken duren voordat ik mijn geld terug zou krijgen. Na 3 weken nog geen geld gezien. mail gestuurd ( ook al heel vaak er heen gebeld 50ct/m) maar de laatste keer hebben ze gezegd dat het binnen een week werd overgemaakt. Nu heb ik nog steeds niks ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug + telefoonkosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j-lwd